Wични појаси од 2,2мм-3,96мм

Wични појаси од 2,2мм-3,96мм

Имаме жица од 0,8mm-2.0mm, 2.2mm-3.96mm жица, 4.0mm-7.92mm жица. Овие приклучоци за терминал се нарекуваат и електронски жици, прицврстувачи за поврзување, конектори за жици и така натаму! Различни типови, разновидни стилови на растојание, различни намени, за да го задоволите вашето производство на разновидни електронски производи! Контакт материјал: калај бакар. Карактеристики: огноотпорен/пламен retardant. Примена: ЛЕР, електрични и електронски внатрешни жици, делови за приклучок. Добредојдовте на вашето барање, нашите производи се со добар квалитет и разумна цена. Очекуваме да станеме вашиот долгорочен партнер во Кина.

Нашите Wични појаси од 2,2мм-3,96мм се произведени во Кина, можете да бидете сигурни дека ќе купите производи од нашата фабрика. Шенжен YDR Connector co., LTD е еден од професионалните производители и добавувачи на Wични појаси од 2,2мм-3,96мм во Кина. Можете да ги купите по евтина цена од нашата фабрика. За повеќе информации, контактирајте не сега.