LVDS жични појаси

LVDS жични појаси

Кабел LVDS, ЛЕЦ дисплеј жица HD ЛДС кабел тетратка ЛЕД дисплеј жица темперамент, стабилен сигнал, во согласност со стандардот ROHS, добар квалитет, ПВЦ материјал за кожа, приспособливост на висока температура, толеранција на голем напон, проводник од чиста бакарна жица, користејќи кислород бесплатен материјал, ефикасно го намалува слабеењето на сигналот во преносот за да обезбеди стабилност на сигналот, одлична електрична спроводливост, поголем контакт, висока чистота, добра електрична спроводливост. Опсег на примена: производи за домаќинство, возила за превоз, медицинска опрема, индустриска опрема. Директно снабдување на производителот, голема количина и добра цена, примерок за поддршка, брза испорака, разни спецификации, поддршка за прилагодена карта, интимна услуга, интегритет и победа-победа, очекуваме да стане ваш долгорочен партнер во Кина.

Нашите LVDS жични појаси се произведени во Кина, можете да бидете сигурни дека ќе купите производи од нашата фабрика. Шенжен YDR Connector co., LTD е еден од професионалните производители и добавувачи на LVDS жични појаси во Кина. Можете да ги купите по евтина цена од нашата фабрика. За повеќе информации, контактирајте не сега.