FFC кабел

FFC кабел 0,5 1,0 1,25 теренот 4-80P AWM 20624. Нашата компанија посветена на FFC флексибилен рамен кабел, изворот на фабриката, квалитетот е загарантиран. Чист бакарен жичен проводник, мал отпор, брз пренос на сигнал, одлична електрична спроводливост, одлична изработка, прецизен, поради професионалната, затоа бидете сигурни, висока отпорност на корозија, тестот за прскање со сол може да биде до 48 часа. Опсег на примена: камера, визуелно bвонче, телефонски часовник, пиштол за температура на челото и други електронски производи. Шенжен YDR конектор копродукции, 11 години фокус на развој и производство на жици и приклучоци, заеднички избор на 3000 претпријатија клиенти. Ве молиме кажете ни ја вашата идеја, и нашите инженери ќе направат цртежи за ваша потврда, исто така се дадени бесплатни примероци. Ве молиме, дојдете и направете го вашето прашање.
Нашите FFC кабел се произведени во Кина, можете да бидете сигурни дека ќе купите производи од нашата фабрика. Шенжен YDR Connector co., LTD е еден од професионалните производители и добавувачи на FFC кабел во Кина. Можете да ги купите по евтина цена од нашата фабрика. За повеќе информации, контактирајте не сега.