Прицврстувачи за жица за батерија

Ние ги снабдуваме ремените за жица за батерии и прифаќаме сопствени ремени за жица за батерија. Бакарно внатрешно јадро, материјал за заштита од пламен, разни спецификации, најлонска обвивка, едноставна работа, сигурна инсталација. Јадрото од бакарна жица обложено со калај, без 'рѓа, отпорност на корозија, добра електрична спроводливост, обложена со една глава, не е лесно да се оксидира, лесно се заварува, стабилна струја, усвојува висококвалитетна најлонска пластика PA66, има одлична способност за удар, издржлив, пламен retardant. Голем растојание, со шиење, машки и женски задник, жица за заварување, класа за калапи за вбризгување. Оваа жица е широко користена во LED светилки за осветлување, проводници, електрични апарати, инструменти, табли, електрични жици и внатрешни жици на електронски светилки и фенери, итн. Цитат за избор на тип, технички проблеми, деловна соработка итн., Добредојдовте да се консултирате со клиентот Сервис.
Нашите Прицврстувачи за жица за батерија се произведени во Кина, можете да бидете сигурни дека ќе купите производи од нашата фабрика. Шенжен YDR Connector co., LTD е еден од професионалните производители и добавувачи на Прицврстувачи за жица за батерија во Кина. Можете да ги купите по евтина цена од нашата фабрика. За повеќе информации, контактирајте не сега.